Lisää maailmanympärysmatka tehtävälistaasi

Tuntuuko sinusta joskus, että junnaat paikallasi etkä oikein tiedä, mihin suuntaan kehittyisi ja mitä haluat elämältäsi? Tällaiset asiat mietittyvät ihmistä jossain vaiheessa elämää ja usein vastaukset tulevat itsestään, mutta joskus asioille ei keksi ratkaisua. Tällöin kannattaa tehdä jotain, joka antaa sysäyksen omaan ajatusmaailmaan ja joka antaa tilaa muille ajatus- ja elintavoille. Näin on mahdollisuus löytää oma itsensä ja sen jälkeen on helpompi lähteä etsimään omaa polkua ja toteuttamaan itseään.Maailmanympärysmatka on asia, jonka monet lähtevät toteuttamaan tällaisessa elämän risteystilanteessa. Maailma on täynnä erilaisia ihmisiä, kulttuureja, ympäristöjä. Nämä voivat inspiroida aivan uudella tavalla ja ihminen voi löytää itsestään aivan uusia puolia ja kiinnostuksenkohteita, joista ei ollut aiemmin tietoinenkaan. Sanotaan, että matkailu avartaa ja se todentotta niin tekeekin.

Lisää maailmanympärysmatka tehtävälistaasi
Lisää maailmanympärysmatka tehtävälistaasi

Ajatusmaailma

Täällä Suomessa tavataan ajatella tietyllä tavalla ja moni kokee painostusta lähteä elämään omaa elämäänsä tiettyjen kaavojen mukaan. Ehkä mielessä pyörii sukulaisten painostukset kumppanin löytämisestä ja perheen perustamisesta. Pitäisi olla punainen tupa ja perunamaa, mutta ajatukset ovat täysin jossain muualla. Kuinka sen oman jutun löytää?

Maailmalla on loputon määrä annettavaa. Maailmanympärysmatkalla kohtaat ihmisiä, jotka tutustuttavat sinut heidän kulttuuriinsa. Kokeile avoimin mielin uusia kasvuympäristöjä ja ajatustapoja. Ehkä huomaat, että arkiset tavat, kuten kuluttaminen ja materiaalin haaliminen ei ollutkaan asia, joka tekee onnelliseksi. Tai ehkä tekee. Riippuu täysin ihmisestä. Kun kokeilet elämää aivan uudella tavalla, huomaat varmasti, mikä on sinun juttusi.

Takaisin Suomeen

Palatessasi takaisin rakkaaseen Suomeen, tuot mukanasi paljon kokemuksia, joista voit ammentaa loppuelämäsi ajan. Saatat saada jopa inspiraation loppuelämäsi uralle tai jonkin muun asian kanssa, jonka suhteen et aiemmin osannut tehdä päätöstä. Matkailun tuoma avoin mieli mahdollistaa tämän.Maailmanympärysmatkalla ihminen pääsee kokeilemaan erilaisia kulttuureja ja elintapoja. Matkalla joutuu erilaisiin haasteisiin, joista selviäminen on täysin itsestä kiinni. Matkailu tekeekin siis ehdottomasti vahvemmaksi ja sen myötä voidaan saada ennennäkemätöntä rohkeutta kohdata uusia tilanteita ja ihmisiä. Matkalla olet ehkä joutunut miettimään pääsi puhki seuraavaa majoitusratkaisua tai sitä, kuinka tulet pääsemään seuraavaan majoituspaikkaasi. Ehkä kielimuuri on ollut haasteena, mutta siitäkin on selvitty. Kotiin palatessa olo on varmasti sellainen, että selviät mistä vain. Tätä asennetta ylläpitämällä voit menestyä elämässäsi juuri siten kuin haluat.

Ystäviä ympäri maailman

Maailmalla on aivan upeita ihmisiä. Matkalla tapaamistasi ihmistä varmasti osa jää mieleen ja yhteystietoja kannattaa ehdottomasti vaihtaa. Ehkä palaat maahan joskus tulevaisuudessa. Tällöin sinua on vastassa ihminen, jonka kanssa jaoit maailmanympärysmatkallasi upeita hetkiä. Ystävät eri kulttuureista onkin rikkaus ja hetket erilaisten ihmisten ympäröivänä ovat arvokkaita. Ja vaikka et tulevaisuudessa tekisi enää toista maailmanympärysmatkaa, voit aina palata lomailemaan siihen maahan, joka kosketti eniten ja johon jäi upeita ystäviä. Näiden ystävien kanssa on myös ihana vaihtaa kuulumisia vaikka puhelimitse tai sähköpostitse ja tietysti somen kautta, jos kuulut sellaiseen.

Matkailu siis todella avartaa monin eri tavoin. Voit oppia uusia kieliä, saat rohkeutta käyttää niitä. Matkalla voi löytää ihania ystäviä ja opit itsestäsi paljon sellaista, joista et aiemmin tiennytkään. Saat erilaisia näkökulmia asioihin ja voit saada vastauksia itseäsi mietityttämiin kysymyksiin. Ennenkaikkea matkailu on upea seikkailu, josta voit ammentaa voimavaroja pitkään. Maailmanympärysmatkalta palaava ihminen on usein avoin, paljon itsestään oppinut ja rohkea yksilö. Harkitse matkustamista silloin, kun tunnet olevasi jumissa elämäsi kanssa. Ehkä löydät vastauksia maailmalta.

Jaa tämä viesti: